AEG wasmachine reparatie Utrecht

AEG wasmachine reparatie Utrecht

AEG wasmachine reparatie Utrecht voert alle reparaties uit met garantie. AEG wasmachine reparatie is ons dagelijks werk met vele vaatwasser monteurs in Utrecht en de omgeving.AEG wasmachine reparatie Utrecht

Veel ervaring op het gebied van witgoed reparatie. Uw AEG wasmachine wordt door een erkende monteur gemaakt. Wij  helpen u graag met het repareren van uw AEG wasmachine.

Stel je dit voor … Je loopt naar je wasmachine, opent het deksel, trekt de kleren uit en merkt op dat die heerlijke geurparels die je erin gooide niet volledig zijn opgelost. Geloof het of niet, dit is vorige week echt gebeurd met een van onze medewerkers. Gelukkig is er meer dan waarschijnlijk een logische reden waarom dit gebeurde.

Zorg ervoor dat uw watervoorziening naar behoren functioneert. Dit kan op een paar verschillende manieren worden gecontroleerd. Een, controleer of uw slangen voor warm en koud water niet zijn gekruist. Niet zeker hoe dat willekeurig zou gebeuren, maar hey! we hebben gehoord van vreemdere situaties. Controleer, terwijl je daar bent, of beide waterkleppen zijn ingeschakeld. Misschien heb je ze afgesloten voordat je de stad verliet en alleen een omgedraaid. Ben daar geweest. Controleer de slangen om te zien of er knikken, wendingen of bochten zijn. Als dat zo is, ga je gang en maak je die slechte boefjes recht.

Gebruik altijd de aanbevolen hoeveelheid wasmiddel voor de grootte  van uw lading. Bovendien kan het schuim van normale reinigingsmiddelen ervoor zorgen dat uw wasmachine niet meer correct werkt en schimmelinfecties veroorzaakt.

Zorg ervoor dat u tijdens het laden van uw wasmachine uw kleding in losse hopen gelijkmatig rond de kuip verspreidt. Wanneer u uw wasmachine stevig inpakt, loopt u het risico dat uw kleding niet volledig wordt gespoeld, uw wasmachine door uw hele kamer loopt, wasmachine schade, waterschade EN muur schade. Gewoon niet doen!

Als uw kleding uit de wasmachine komt met zand, haren van huisdieren, pluisjes of wat er nog aan vastzit, voeg dan twee spoelbeurten toe aan de geselecteerde was.

AEG wasmachine reparatie Utrecht

Uw AEG wasmachine reparatie in Utrecht adviseert u hierbij over de meeste voorkomende foutcodes. Hier gaat het om foutcode EFO. Wij zien het dagelijks met ons klanten, zij raken in paniek en denken dat zo’n foutcode ernstig is.Echter is dit helemaal niet zo :

EFO foutcode wordt veroorzaakt door te veel gebruik van zeep. Water en sop is gelekt en dit kunt u merken in de bodemplaat. Elektronica gaat hierop reageren en dan denkt de machine dat er water in de machine staat en zal stoppen.

Dit probleem kunt u meestal zelf oplossen:

Denk aan uw veiligheid en haal de stekker uit het stopcontact, nu gaat u de machine op 2 houten balken laten rusten op haar voorste poten. De AEG machine moet dan in achterover stand gezet worden, waardoor het water gaat weglopen. Hierna dient u ongeveer 2 dagen wachten tot alles weer droog is.

AEG wasmachine reparatie Utrecht

Laat nu de was maar komen. Hij draait weer als een zonnetje. Niet? Belt u gerust onze AEG technische dienst, want dan is er meer aan de hand. Onze monteur komt graag langs om uw AEG wasmachine te onderzoeken.

Als uw wasmachine nog steeds niet werkt zoals het hoort, geef AEG wasmachine reparatie Utrecht dan een seintje op 030-2272103  en we sturen één van onze professionele wasmachine reparatie technici om dit voor u te verzorgen!