Droger reparatie Utrecht

Droger reparatie Utrecht

Droger reparatie Utrecht doet alle reparaties met garantie en zonder voorrijkosten. Droger reparatie Utrecht komt heel vaak voor en is ons dagelijks werk uitgevoerd door vele droger reparatie monteurs in Utrecht en omgeving met veel ervaring op het gebied van droger reparatie. Uw droger wordt door een erkende witgoedmonteur gemaakt. Wij  helpen u graag met het repareren van uw droger in Utrecht.

Droger reparatie Utrecht

Meestal is uw witgoed dezelfde dag weer werkend. Bel nu uw droger reparatie monteur in Utrecht. U kunt bij ons terecht voor reparatie aan alle merken wasdrogers.

Veelvoorkomende problemen met de droger en verzoeken om reparatie van de droger in Utrecht en omstreken.

Het is niet altijd duidelijk wanneer een groot huishoudelijk apparaat op het punt staat te falen of defect te raken. Preventief onderhoud gaat maar zo ver, dus houd je ogen en oren open voor de tekenen! Hieronder staan ​​veelvoorkomende problemen met de droger en enkele tekenen dat het tijd is om de droger reparatie Utrecht te bellen:

Droger reparatie Utrecht

Een aantal dingen kunnen ervoor zorgen dat de trommel van uw wasdroger gaat draaien, maar geen warmte produceert. Dit moet je controleren:

Zekeringen zijn slecht: verwijder het achterpaneel van uw droger zodat u bij de thermische zekering kunt. Koppel de draden los van de klemmen, trek de zekering voorzichtig naar buiten en controleer vervolgens op breuken in de draad. Een kapotte zekering moet worden vervangen door een identieke zekering voor uw droger model. Koppel de zekering los en breng deze naar uw plaatselijke ijzerhandel om ervoor te zorgen dat u de juiste vervanging krijgt.

Thermostaat is slecht: verwijder het achterpaneel van uw droger voor gemakkelijke toegang tot de thermostaat. U moet de toestand van de thermostaat testen, dus zet de multimeter op RX1, neem een ​​kabel van een van de twee buitenste terminals en druk de sondes naar de terminals. Een meting van iets anders dan nul betekent dat de thermostaat niet goed werkt.

Temperatuurschakelaar is slecht: begin met het verwijderen van de knop naar de temperatuurschakelaar. Open het bedieningspaneel – ofwel door de clips te vervangen waarmee de kap vastzit of door de voor- of achterkappen los te schroeven. Neem uw Volt-Ohm-meter, stel deze in op RX1, verwijder de kabels en raak de sondes aan op de terminals op de schakelaar. De aflezing moet nul of oneindig zijn. Draai de schakelaar en test opnieuw. Het moet veranderen van nul naar oneindig of oneindig naar nul, anders moet u de schakelaar vervangen.

Droger reparatie Utrecht

Voordat we zelfs maar in dit gedeelte duiken, is het de moeite waard om op te merken dat dit probleem 9 van de 10 keer is te wijten aan een gebroken riem. Maar negeer andere mogelijkheden niet:

Riem is gebroken: een gebroken riem ziet er gebroken uit. Het enige dat nodig is, is een identieke vervangende riem. Lijn de nieuwe riem uit met de markeringen op de trommel en wikkel deze vervolgens om de motorpoelie en de spanpoelie.

Motor- of loopwielproblemen: Open de bovenkant en verwijder het voorpaneel. Kijk naar uw aandrijfmotor en controleer of de katrolconfiguratie nog steeds werkt. Riemen die niet op hun plaats zitten, kunnen worden aangepast om goed te passen. Het verwijderen van de motor is een complexer proces. Dus als het probleem bij de motor ligt, kunt u een droogtechnicus bellen.

Roller is slecht: er zit een roller onder de beker. U kunt een versleten rol het beste vervangen, omdat te veel slijtage de goede werking ervan belemmert. Het goede nieuws is dat het wisselen van de wals eenvoudig is. Open de bovenkant van de droger, schroef het paneel aan de voorkant los en verwijder de droogtrommel om toegang te krijgen. Verwijder de borgclip op de rol, schuif hem eraf en vervang hem door een werkende.

Hulp nodig met wasdroger reparatie in Utrecht. Bel wasdroger reparatie Utrecht vandaag nog!