Witgoed reparatie Utrecht West

Witgoed reparatie Utrecht West

Witgoed reparatie Utrecht West: Huishoudelijke apparatuur begeeft het helaas nooit op afspraak. Het is dan ook altijd uiterst vervelend en onhandig wanneer uw wasmachine, vaatwasser of ijskast er opeens mee stopt en u wordt zich er pijnlijk van bewust hoezeer wij aan deze huishoudelijke helpers gewend geraakt zijn.witgoed reparatie Utrecht West

Wij begrijpen dit als geen ander, en hebben dan ook tot doel om uw machine zo snel mogelijk weer aan de praat te krijgen. Onze monteurs zijn uiterst bekwaam in het oplossen van de meest uiteenlopende defecten aan al uw witgoed apparatuur. Wij hebben de meeste vervangende onderdelen standaard op voorraad, zodat de reparatie meteen tot in de puntjes kan worden afgerond. In de meeste gevallen zult u uw machine na een kort bezoekje van één van onze monteurs zo weer in gebruik kunnen nemen.

Witgoed reparatie Utrecht West

Maar zelfs wanneer uw kapotte apparatuur zijn beste tijd gehad heeft en reparatie ervan niet meer rendabel zal blijken te zijn, dan kunt u bij ons rekenen op onafhankelijk, deskundig advies. Wij hanteren een vast bedrag van 60 euro, exclusief BTW, voor het bezoek van de monteur en helpen uw desgewenst bij de aanschaf van kwalitatieve, duurzame vervanging.

Witgoed reparatie service Utrecht West biedt zowel nieuwe als tweedehands witgoedapparatuur te koop aan, waarbij de installatie en de nieuwe montage uiteraard vakkundig door ons geregeld kunnen worden. Zelfs uw afgedankte apparatuur nemen wij kosteloos voor u mee – Makkelijker kan niet!

Witgoed reparatie service Utrecht onderscheidt zich door de ongekend snelle service in combinatie met haarscherpe tarieven voor alle gangbare merken witgoed apparatuur: Wasmachines en –drogers, vaatwassers, koelkasten en vriezers. Wij bieden aantrekkelijke garantievoorwaarden op reparaties en aankopen en een vast bedrag van 60 euro, exclusief BTW, voor het bezoek van de monteur, zónder aparte voorrijkosten. Wie kan dat nog  zeggen?!

Wacht u liever niet langer dan noodzakelijk op een monteur voor uw kapotte machine, bel dan 030-2272103   en geniet van de snelste service van Utrecht!