Witgoedservice Utrecht

Witgoedservice Utrecht

Witgoedservice Utrecht kan u ook van dienst zijn bij de installatie van uw nieuwe vaatwasser. Wilt u uw kostbare tijd niet besteden aan het zoeken naar een nieuwe vaatwasser? Dan hebben wij de mogelijkheid om via ons een vaatwasser aan te schaffen en te installeren.witgoedservice utrecht

De aanschaf van een (nieuwe) vaatwasser betekent vaak een pittige zoektocht en eindeloze vergelijking om in de veelheid van het Nederlandse vaatwasser-aanbod een weloverwogen keuze te maken. De aanschaf gaat doorgaans met een forse investering gepaard, wat het kiezen er niet makkelijker op maakt. Ongeacht waar uw uiteindelijke keuze op valt, zijn er een aantal richtlijnen die u kunnen helpen om het kaf van het koren te scheiden.

Maar waar dient u bij de aanschaf van een nieuwe afwasmachine nou precies op te letten? Hier volgen een paar richtlijnen om uw keuze makkelijker te maken, waardoor u door de bomen het bos weer kunt gaan zien.

Allereerst dient u zich de vraag te stellen of u een ingebouwde vaatwasser wenst of een vrijstaand model. Een ingebouwde machine kan gedeeltelijk of in zijn geheel worden weggewerkt binnen het bestaande interieur, terwijl vrijstaande machines hun eigen uiterlijk ten toon zullen blijven spreiden in de keuken. Doorgaans vallen dezelfde modellen duurder uit wanneer zij geschikt zijn voor inbouw. Toch wordt er in Nederland tegenwoordig vaker voor een inbouwmodel gekozen.

Vervolgens is het zaak om het juiste formaat te kiezen: tegenwoordig bestaan er naast het standaardformaat (LxB: 60cm x 85cm) ook smallere en kleinere modellen, die naar verhouding echter minder zuinig zijn. Waar een standaard vaatwasser gemiddeld 12 couverts kan plaatsen, draait de gemiddelde mini-vaatwasser slechts zo’n 4-6 couverts weg.  Ander nadeel van kleine machines is dat het doorgaans lastig is om er ook pannen en kookgerei in te plaatsen in verband met plaatsgebrek.

Is de keuze eenmaal gemaakt, dan volgt meteen de laatste uitdaging: Om een deskundige installateur te vinden die het apparaat op de korte termijn professioneel voor u aan kan komen sluiten. U zit nu immers niet meer te wachten op buitensporige dure diensten omtrent uw aansluiting, waarbij u zich in veel gevallen nog dagenlang moet gedulden ook dankzij bestaande wachtlijsten.

Witgoedservice Utrecht

Wij staan graag voor u klaar met gedegen aankoopadvies, een professionele, veilige aansluiting van uw machine alsmede uitgebreide garantie op al onze producten en diensten.

Onze witgoed monteur kan u van dienst zijn met de reparatie van uw witgoed machine, alsook de installatie van bijvoorbeeld een nieuwe vaatwasser.