Koelkast reparatie Nieuwegein

Koelkast reparatie Nieuwegein

koelkast reparatie nieuwegein

Koelkast reparatie Nieuwegein: getraind en gemachtigd om ‘te doen wat het kost’

Bij witgoed reparatie Utrecht is onze visie om onze klanten te bedienen zoals we verwachten dat ze worden bediend; en we zijn behoorlijk veeleisend.

Koelkast reparatie Nieuwegein: toevertrouwd met uw tevredenheid

De functiebeschrijving van onze technici is eenvoudig: tevreden klanten. Om hun succes te garanderen, spenderen ze meer dan 100 uur per jaar aan technische permanente educatie en klantenservice. Voordat een technicus bij ons team komt, doen we achtergrondcontroles, chauffeursonderzoek en een rigoureus persoonlijk gesprek met de eigenaar van het bedrijf, zodat we zeker weten dat alleen onze medewerker die volle tevredenheid kunnen garanderen.

Onze ondersteuningsstaf: getraind en gemachtigd om “te doen wat het kost”

U zult het verschil merken vanaf het moment dat u voor het eerst contact met ons opneemt. Onze servicemedewerkers zijn deskundig, oplossingsgericht en vriendelijk. Ze spreken vloeiend Nederlands en Engels en zullen samen met u een handige serviceafspraak coördineren. Ze werken hand in hand met de witgoed expert, elk met de autoriteit – en verantwoordelijkheid – om “doen wat nodig is” om uw servicebeleving aangenaam te maken.

Koelkast reparatie Nieuwegein

We zullen uw serviceaanvraag toewijzen aan een van onze deskundige technici, die:

Een duidelijk begrip van uw probleem verifiëert.

Diagnosticeert en repareert uw machine volgens de specificaties van de fabrikant.

Onderhandelt de levering van onderdelen voor speciale bestellingen, indien nodig.

Documenteert de uitgevoerde service en toepasselijke kosten.

Demonstreert het werkende apparaat en laat de boel schoon achter.

Uiteindelijk verantwoordelijk is voor uw volledige tevredenheid.

Onze technologie: State of the Art, real-time informatie

In de loop der jaren zijn apparaten drastisch veranderd. We stellen ons de moderne tools ter beschikking die we nodig hebben om gelijke tred te houden met die verandering.

Waarom kiezen voor witgoed reparatie Utrecht?

Meer dan 30 jaar ervaring in de industrie

Getraind en uitgerust om uw apparaat goed te maken.

Snelle, eerlijke, vriendelijke service op dezelfde dag.

We bereiken u snel en herstellen uw witgoed apparaat terug in goede staat.

Bezoek van de monteur voor het eerste apparaat 60 euro, exclusief BTW. Andere apparaten die worden gediagnosticeerd terwijl onze technicus bij u thuis is, worden onderworpen aan een vergoeding van 40 euro, exclusief BTW .

Kosten van de arbeid: onze arbeidsdiagnoses zijn gebaseerd op de taak die onze technicus nodig heeft. Onze tarieven voor arbeid zijn gebaseerd op industrie standaarden en niet op uur-basis. Onze witgoed reparatie technici zijn getrainde professionals die jaarlijks een training volgen en de steun van onze hele organisatie op het veld hebben. We staan ​​achter ons werk en zijn 100% verzekerd. Elke servicewagen is gevuld met veelgebruikte onderdelen en we voorzien elke technicus van top-technologie om service te bieden die efficiënt en effectief is.

Onderdelen: we gebruiken de prijzen van onderdelen die rechtstreeks worden gegeven door geautoriseerde distributeurs van reserveonderdelen.

Garantie: Voor reparatie en onderdelen geldt een garantie van 3 maanden.