Wasdroger droogt niet goed

Wasdroger droogt niet goed

Wasdroger droogt niet goed: Mijn Zanussi ZTE 170 wasdroger wil niet meer drogen. Hij wordt nog wel warm, maar de was blijft nat in de trommel. Ook komt er geen of nauwelijks pluis meer terecht in het pluisfilter. wasdroger droogt niet goed

De wasdroger blijft op 10 minuten staan en doet vervolgens helemaal niets.

Mijn wasdroger gaat wel aan, maar slaat steeds af.

Programma slaat niet aan, hij tikt alleen maar.

Mijn wasdroger werkt niet normaal. Programma’s werken niet goed, de machine droogt niet goed. Kortom: de machine doet heel vreemd.

De wasdroger droogt wel, maar draait niet. Als het programma afgelopen is, is de bovenste was droog, maar onder nog nat.

Wanneer de wasdroger aangezet wordt, stopt hij na een paar minuten en springt de storing ‘filter-condens’ aan in het display.

Het een combi (droger), maar deze doet het ook niet meer (dit is al langer, maar wellicht ook een idee om deze nu te maken). Hierbij vermoed ik dat het verwarmingselement het niet meer doet, aangezien hij wel het drogingsprogramma draait, maar de was niet meer ‘warm’ wordt.   Zouden jullie hiernaar willen kijken?

Wasdroger droogt niet goed

Maximaliseer de efficiëntie van uw droger

Een droogbal bestaat uit plastic, rubber of strak samengeperste wol. Drogerballen helpen voorkomen dat wasgoed in de knoop raakt, verbeteren de warmtecirculatie en helpen de algehele droogtijd en het energieverbruik van uw droger te verminderen. De beweging van droogballen helpt ook rimpels en statische elektriciteit te verminderen en helpt kleding zachter te maken.

Laat de droger niet draaien voor een handvol kleding die niet de minimale capaciteit bereikt. Elke keer dat u uw droger gebruikt, verbruikt deze energie en u kunt deze het beste reserveren voor voldoende ladingen. Overweeg om te wachten tot de volgende lading wasgoed de droger laat draaien of om de paar kledingstukken buiten te hangen om aan de lucht te drogen.

Net zoals je wilt voorkomen dat je te weinig droogt, is het ook belangrijk om niet te veel te drogen. Het is belangrijk om indien mogelijk in bulk te drogen, maar vermijd overbelasting van uw droger om ervoor te zorgen dat de kleding goed droogt. Als de kleding in uw droger niet goed tuimelt, verhindert dit voldoende lucht- en warmtecirculatie om ze te drogen.

Voor een afspraak voor wasdroger reparatie belt u natuurlijk met witgoed reparatie Utrecht, de nummer 1 in de regio.